Platforma nationala de reciclare si colectare deseuri!

Politica de confidentialitate

  1. Aspecte generale

Website-ul centrudecolectare.ro vă face cunoscută această Politică privind utilizarea datelor personale pentru a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.

Această Politică se aplică site-ului nostru web („Site-ul Web”) în legătură cu datele personale pe care le colectăm de la utilizatorii care accesează Site-ul Web (“Datele personale”). Această Politică vă oferă informații importante cu privire la practicile noastre de colectare și prelucrare a Datelor personale prin intermediul Site-ului Web, scopul în care vă prelucrăm Datele personale, destinatarii și perioada de stocare a acestor date și nu în ultimul rând, drepturile de care beneficiați dumneavoastră.

Pe toată perioada în care vom prelucra Datele dumenavoastră personale, vom respecta confidențialitatea și securitatea acestora și le vom gestiona în conformitate cu legislația aplicabilă protecției datelor personale.

  1. Ce fel de Date personale colectăm și cum utilizăm aceste date

 Aveți posibilitatea să utilizați aproape în integralitate Site-ul Web fără să ne furnizați Datele dumneavoastră personale. Totuși pentru a accesa anumite secțiuni ale Site-ului Web și pentru a beneficia de anumite servicii pe care vi le punem la dispoziție, este necesar să ne furnizați anumite Date Personale. În funcție de secțiunea pe care vreți să o accesați, vă vom solicita următoarele Date personale: nume, prenume, cod client, adresă prestare serviciu, adresă de email, telefon.

De asemenea putem prelucra prin intermediul cookie-urilor, în cazul în care vă exprimați acordul în acest sens. Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați Politica de Cookie.

Datele personale sau informațiile pe care vi le solicităm prin intermediul Site-ului Web și care sunt marcate cu un asterisc (*) sunt considerate obligatorii. În cazul în care nu ne furnizați aceste informații, nu vom putea să vă furnizăm serviciul solicitat.

Nu vom colecta sau prelucra Date personale sensibile, iar Datele dumneavoastră personale nu vor fi supuse unui proces decizional automatizat.

  1. În ce scopuri colectăm și prelucrăm Datele dumneavoastră personale și cât timp le vom păstra

a) Înregistrarea și crearea unui cont de utilizator pe Site-ul web

Pentru a a pe Site-ul Web nu este necesară crearea unui cont de utilizator. În cazul în care doriți să beneficiați de anumite servicii suplimentare furnizate de centrudecolectare.ro este necesar să vă creați un cont de utilizator la secțiunea “Contul meu” de pe Site-ul Web.

Pentru crearea contului este necesar să ne comunicați următoarele date personale: nume, prenume  și adresa dumneavoastră de e-mail și să vă alegeți o parolă pe care nu o vom putea accesa. Nu vom stoca datele dvs. personale in alte scopuri.După crearea contului veți avea posibilitatea să creați automat diferite documente necesare procesului de colectare si transport deseuri.

Totodată, ulterior creării contului de utilizator, veți primi pe adresa dumneavoastră de email diverse oferte, mesaje promoționale și alte comunicări de marketing în legătură cu serviciile oferite de centrudecolectare.ro

Vom reține Datele dumneavoastră personale pe care ni le furnizați prin crearea contului de utilizator până în momentul în care vă dezactivați acest cont. După dezactivarea contului, Datele dumneavoastră personale vor fi șterse.

b) Informări cu privire la campaniile centrudecolectare.ro

Centrudecolectare.ro desfășoară diverse campanii de promovare care ar putea fi de interes pentru dumneavoastră si pe care vi le aducem la cunoștiință prin informări pe adresa de email.

c) Solicitarea unei oferte pentru inscrierea pe websiteul ro

Dacă doriți să primiți o ofertă pentru inscrierea societații dumneavoastra pe acest website apasa pe „SOLICITA OFERTA”. Pentru a vă putea trimite o ofertă, vă solicităm următoarele Date personale: numele, prenumele, telefonul și adresa dumneavoastră de e-mail.

Vom prelucra Datele dumneavoastră personale pentru a face demersuri prealabile în scopul încheierii contractului de prestări servicii dintre dumneavoastă și centrudecolectare.ro. Datele solicitate vor fi utilizate de către centrudecolectare.ro doar pentru a vă trimite oferta de prestare servicii pe care o solicitați.

Vom reține Datele dumneavoastră personale furnizate în acest scop pentru un termen de 3 luni din momentul în care ne furnizați aceste date sau până la încheierea contractului de prestări servicii dintre dumneavoastră și centrudecolectare.ro (care poate depăși termenul de 3 luni). Ulterior, vom dispune ștergerea Datelor dumneavoastră personale.

d) Formularea de sesizări

Orice tip de sesizare va rugam să o transmiteti prin email la office@centrudecolectare.ro

  1. Cui transmitem Datele dumneavoastră personale

 Numai un număr limitat de membri ai personalului au acces la datele dumneavoastră cu caracter personal conform principiului nevoii de a cunoaște. Membrii personalului centrudecolectare.ro au dreptul să gestioneze datele cu caracter personal numai pe baza instrucțiunilor comunicate de centrudecolectare.ro, în legătură cu responsabilitățile de serviciu.

Datele cu caracter personal pot fi comunicate autorităților guvernamentale, autorităților fiscale și/sau organelor de aplicare a legii, dacă acest lucru este impus de legile aplicabile sau dacă este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a condițiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime (inclusiv a intereselor legitime ale unor terțe părți) în conformitate cu legile aplicabile.

  1. Securitatea Datelor dumneavoastră personale

 În conformitate cu legislația aplicabilă protecției datelor persoanale, vom întreprinde măsuri tehnice, fizice și organizatorice adecvate pentru a proteja Datele dumneavoastră personale colectate prin intermediul Site-ului web împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale şi împotriva pierderii, modificării, divulgării a distrugerii sau a deteriorării accidentale sau neautorizate.

Cu toate acestea, niciun site web nu poate fi 100% sigur și nu putem fi trași la răspundere pentru accesul neautorizat sau ilegal, pe care nu îl putem controla.

 

  1. Drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea Datelor personale

 În conformitate cu dispozițiile Regulamentul (UE) 2016/ 679 aveți următoarele drepturi:

De a accesa datele: puteți obține informații referitoare la prelucrarea Datelor dumneavoastră personale și o copie a acestor date.

De a rectifica datele: în cazul în care considerați că Datele dumneavoastră personale sunt inexacte sau incomplete, puteți solicita modificarea corespunzătoare a acestor date. Aveți posibilitatea de a vă actualiza Datele personale în secțiunea Contul meu de pe Site-ul web.

De a obține ștergerea datelor: puteți solicita ștergerea Datelor dumneavoastră personale, în măsura prevăzută de lege.

De a restricționa prelucrarea: puteți solicita restricționarea prelucrării Datelor dumneavoastră personale.

De a obiecta la prelucrare: puteți contesta prelucrarea Datelor dumneavoastră personale, din motive legate de situația dumneavoastră particulară. Aveți dreptul absolut de a vă opune prelucrării Datelor dumneavoastră personale în scopuri de marketing direct, aspect care include și profilarea în legătură cu marketingul direct.

De portabilitate a datelor: aveți dreptul să solicitați ca Datele personale pe care ni le-ați furnizat să vă fie returnate sau, dacă este posibil, să fie transferate către un terț în cazul în care acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic.

Atunci când vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, centrudecolectare.ro vă poate solicita o dovadă a identității dumneavoastră, în scopul asigurăriri confidențialității și securității Datelor personale prelucrate de CENTRUDECOLECTARE.RO, în conformitate cu legislația aplicabilă protecției datelor personale.

Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne trimiteți o cerere scrisă, datată și semnată, la adresa de email office@pncr.ro.

Pe lângă cele de mai sus, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, tel. 0318.059.211, (www.dataprotection.ro), în ceea ce privește prelucrarea Datelor dumneavoastră personale.

  1. Confidențialitatea datelor minorilor

 Site-ul www.centrudecolectare.ro nu colectează cu bună știință date personale de identificare de la persoane care nu au împlinit vârsta de 16 ani. Dacă părintele sau tutorele legal are la cunoștință faptul că minorul aflat în custodia sa a furnizat site-ului www.centrudecolectare.ro datele sale cu caracter personal, acesta tcentrudecolectare.roie să ne informeze la adresa de e-mail adresă office@pncr.ro.

În cazul în care descoperim că o persoană care nu a împlinit vârsta de 16 ani a furnizat date cu caracter personal, prin intermediul site-ului www.centrudecolectare.ro, atunci vom distruge imediat aceste informații de pe serverele noastre, cu excepția cazului în care părintele sau tutorele își dă consimțământul explicit pentru prelucrarea de către site a datelor cu caracter personal ale copilului în scopurile specificate.

  1. Actualizări

Această Politică va fi supusă unor revizuiri și actualizări periodice. Orice modificare a acestei Politici va fi afișată pe Site-ul web www.centrudecolectare.ro.

  1. Contact

 Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către centrudecolectare.ro sau prin site-ul www.centrudecolectare.ro sau dacă doriți să vă exercitați unul sau mai multe din drepturile ce vă revin, ne puteți contacta la adresa de e-mail office@centrudecolectare.ro.

Vă rugăm să nu divulgați date cu caracter personal sensibile (de exemplu, informații legate de originea rasială sau etnică, de opinii politice, de convingeri religioase sau de altă natură, de sănătate sau de apartenență la un sindicat) sau numere de asigurare socială atunci când ne contactați.