Platforma nationala de reciclare si colectare deseuri!

Firma colectare deseuri

Centru de colectare deseuri functioneaza la nivel national. Societatea se ocupa cu transportul, sortarea si colectarea deseurilor din toate categoriile. Oferim servicii de colectare deseuri de la spatiile industriale cat si de la domiciliul dumneavoastra.
Centru de colectare si reciclare deseuri

Reprezinti o firma sau un centru de colectare ?

Prezentare generala

Colectam selectiv deseuri feroase, neferoase, plastic, sticla, cat si hartie si carton. Functionam la nivel national si ne-am inscris in platforma nationala de colectare si reciclare deseuri pentru a ne crea o vizibilitate sporita si a ajunde mai usor la clientii nostri, generatorii de deseuri.

Centru colectare deseuri

Avem ca scop sa protejam mediul si sa colectam in siguranta deseurile periculoase si nepericuloase. Suntem autorizati sa transportam si sa colectam deseurile apoi sa pregatim procesul de sortare, valorificare sau neutralizare in functie de categoria din care face parte fiecare deseu.

Atunci cand aveti un tip de deseu chiar si din constructii este bine sa apelati la un centru de colectare deseuri care isi desfasoara activitatea in zona dumneavoastra. Societatea respectiva iti va prelua gratuit deseurile si le va transporta intr-un loc amenajat corespunzator pentru stocarea deseurilor. Dupa ce deseurile au fost descarcate in cadrul centrului de colectare deseuri acestea vor fi sortate pe categorii si apoi supuse procesului de cantarire, valorificare sau vor fi neutralizate cum este cazul deseurilor periculoase ( medicale).