Platforma nationala de reciclare si colectare deseuri!

Deseuri anvelope si cauciuc Bucuresti

Centru de colectare deseuri de anvelope si cauciuc, situat in Bucuresti, ofera servicii de transport, colectare selectiva si reciclare/valorificare deseuri in Bucuresti. Deții un centru de colectare deseuri de anvelope si cauciuc in Bucuresti si vrei sa il listezi pe Platforma Nationala de Colectare si Reciclare? Contacteaza-ne prin email la office@centrudecolectare.ro
Centru colectare deseuri

Firma colectare deseuri

Prezentare generala

Cauti o firma specializata in colectarea deseurilor de anvelope si cauciuc? Compania noastra din Bucuresti iti pune la dispozitie utilaje si angajati instruiti pentru colectarea si reciclarea deseurilor de anvelope si cauciuc.

 

deseuri anvelope si cauciuc Bucuresti
deseuri anvelope si cauciuc Bucuresti

 

 

Cantitatea de anvelope pusa pe piata anual este in continua crestere. Cresterea fluxului de anvelope a impus necesitatea gestionarii deseurilor din anvelope si cauciuc pentru protejarea mediului incojurator si sustinerea economiei.

Prin reciclarea anvelopelor se obtine materie prima pentru realizarea altor produse care ajung pe piata. Se reduce astfel gradul de poluare si deseurile ajung sa fie valorificate. Gestionarea deseurilor provenite de la anvelope este inclusa in legislatia UE. Companiile au obligatia sa incheie contracte pentru colectarea si reciclarea deseurilor de anvelope si cauciuc.

Apeleaza acum la firma noastra din Bucuresti pentru o oferta!

Galerie foto