Platforma nationala de reciclare si colectare deseuri!

Deseuri anvelope si cauciuc Brasov

Centru de colectare deseuri de anvelope si cauciuc, situat in Brasov, ofera servicii de transport, colectare selectiva si reciclare/valorificare deseuri in Brasov. Deții un centru de colectare deseuri de anvelope si cauciuc in Brasov si vrei sa il listezi pe Platforma Nationala de Colectare si Reciclare? Contacteaza-ne prin email la office@centrudecolectare.ro
Centru colectare deseuri

Firma colectare deseuri

Prezentare generala

Operatorii economici au obligatia de a colecta cauciucurile uzate. Ai o firma care activeaza in domeniu? Iti venim in grija cu servicii complete de colectare, transport si reciclare deseuri de anvelope si cauciuc. Firma noastra are sediul in Brasov si angajati specializati in domeniu.

 

centru colectare deseuri anvelope cauciuc Brasov
centru colectare deseuri anvelope cauciuc Brasov

La un interval de la utilizare, anvelopele se uzeaza. In aceasta situatie, in cazul in care repararea si reutilizarea lor nu este posibila, din cauza gradului mare de uzura, este recomandata reciclarea. Procesul de reciclare a deseurilor de anvelope si cauciuc este realizat in baza unor norme nationale si internationale de mediu. Suntem o companie specializata pe aceasta categorie de deseuri si iti stam la dispozitie pentru gestionarea deseurilor de anvelope.

Contacteaza acum centrul nostru de colectare si reciclare deseuri de anvelope din Brasov!

 

Galerie foto