Platforma nationala de reciclare si colectare deseuri!

Deseuri anvelope si cauciuc Baia Mare

Centru de colectare deseuri de anvelope si cauciuc, situat in Baia Mare, ofera servicii de transport, colectare selectiva si reciclare/valorificare deseuri in Baia Mare. Deții un centru de colectare deseuri de anvelope si cauciuc in Baia Mare si vrei sa il listezi pe Platforma Nationala de Colectare si Reciclare? Contacteaza-ne prin email la office@centrudecolectare.ro
Centru colectare deseuri

Firma colectare deseuri

Prezentare generala

Intampini probleme legate de gestionarea deseurilor de anvelope si cauciuc? Centrul nostru de colectare selectiva si reciclare a deseurilor de anvelope din Baia Mare iti vine in ajutor. Dispunem de toate utilajele necesare, iar angajatii nostri iti stau la dispozitie pentru colectarea, transportul si reciclarea deseurilor, in conformitate cu politicile de mediu actuale.

 

centru colectare deseuri anvelope cauciuc Baia Mare
centru colectare deseuri anvelope cauciuc Baia Mare

 

Prin reciclarea anvelopelor se obtine materie prima pentru realizarea altor produse care ajung pe piata. Se reduce astfel gradul de poluare si deseurile ajung sa fie valorificate. Gestionarea deseurilor provenite de la anvelope este inclusa in legislatia UE. Companiile au obligatia sa incheie contracte pentru colectarea si reciclarea deseurilor de anvelope si cauciuc.

Apeleaza acum la firma noastra din Baia Mare, specializata in colectarea deseurilor de anvelope si cauciuc pentru o oferta!

Galerie foto