Platforma nationala de reciclare si colectare deseuri!

Deseuri anvelope si cauciuc Bacau

Centru de colectare deseuri de anvelope si cauciuc, situat in Bacau, ofera servicii de transport, colectare selectiva si reciclare/valorificare deseuri in Bacau. Deții un centru de colectare deseuri de anvelope si cauciuc in Bacau si vrei sa il listezi pe Platforma Nationala de Colectare si Reciclare? Contacteaza-ne prin email la office@centrudecolectare.ro
Centru colectare deseuri

Firma colectare deseuri

Prezentare generala

Te-ai gandit cat de mare este impactul deseurilor de anvelope si cauciuc asupra mediului? Anvelopele depozitate in natura nu se descompun, iar substantele toxice din componenta afecteaza apa si solul. Ca operator economic in aceasta industrie esti obligat sa colectezi si sa reciclezi aceste deseuri de anvelope. Suntem o companie de profil din Bacau, cu un portofoliu vast de clienti si te putem ajuta in gestionarea deseurilor de anvelope si cauciuc.

 

centru colectare deseuri anvelope cauciuc Bacau
centru colectare deseuri anvelope cauciuc Bacau

 

Legislatia de mediu prevede norme clare pentru valorificarea deseurilor de anvelope si cauciuc. Depozitarea ilegala sau abandonarea deseurilor in locuri nepermise este sanctionata in Romania. Pentru a evita o astfel de situatie, apeleaza la serviciile unei firme specializate in colectarea deseurilor de dimensiuni mari cum sunt cele de anvelope si cauciuc.

Contacteaza acum centrul nostru de colectare deseuri de anvelope din Bacau pentru mai multe detalii!

Galerie foto